Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Jesusfestivalen når utanför möteslokalen

Jesusfestivalen i Älmhult har inletts, med fokus på att ge Jesus till människor i Sverige. Under veckans gång går deltagarna även ut till omgivningen och delar med sig av såväl evangelium som grillad mat.

Nyheter · Publicerad 13:10, 1 aug 2019

21 år efter den första Jesus­festivalen arrangerar Kanal 10 och Citykyrkan i Älmhult ännu en sommar sitt stora event i sydvästra hörnet av Småland.

Under de inledande dagarna, 26–29 juli, ansvarade Uppsalaförsamlingen EChurch för programmet, då förkunnare som Johnny Foglander, Stefan Edefors samt Hans Marklund kunde höras i Linnéskolans idrottshall.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...