Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Jesus tog plats i festvimlet när Tranås fyllde 100 år

Med bibelutdelning, grillning och musik av Lindbergarna mötte Brunnsparkskyrkan människor på stan under Tranås Cruising. Satsningen har förgåtts av att 20 000 tidningar om församlingen delats ut till alla hushåll i fyra kommuner.

Nyheter · Publicerad 09:00, 18 aug 2019

I helgen var det fjärde året som Brunnsparkskyrkan evangeliserade under Tranås Cruising. Totalt har församlingen delat ut 3 000 biblar under de åren.

– Det finns fortfarande en hunger och respekt för Bibeln i Sverige. Man säger att vi är det mest sekulariserade landet i världen, men det stämmer inte. De flesta jag möter säger att det finns någon gud, säger församlingens ungdomspastor Benny Gustafsson som är initiativtagare till satsningen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...