Låt oss ge akt på varandra och sporra varandra till kärlek och goda gärningar.
Hebreerbrevet 10:24

Världen idag

Poliser i Miami ska ha bett tillsammans med demonstranter. (Bilden har inget samband med texten.) Foto: Wilfredo Lee/AP/TT

Floridapoliser knäböjde med demonstranter

I bjärt kontrast till våldet bland protestanterna runt om i USA, förenades poliser och demonstranter i bön i Miami under lördagen. Bilder visar hur flera poliser böjer knä tillsammans med demonstranterna.

Nyheter · Publicerad 17:01, 1 jun 2020

Tv-kanalen Fox 29 publicerar bilderna som visar hur demonstranter och lokala polischefer från Miami-Dade County knäböjer och ber tillsammans i stadsdelen Coral Gables. En av bilderna kommer från kriminalvårdens talesperson Juan Diasgranados som också uttalar sig skriftligt angående situationen.

”Som ledare för det här yrket, så måste vi [polischefer och kollektivet] alla göra bättre ifrån oss när det gäller att förbättra vår träning och våra protokoll så att våra ansträngningar för att bygga och upprätthålla samhällets förtroende inte förloras eller överskuggas”, skriver han enligt Fox 29.

I centrala Miami ska det dock senare ha varit kravaller med brand, uppger Fox News. I andra städer i Florida ska det också ha gått våldsamt till och flera poliser blivit skadade. Bland annat uppges en polis ha blivit knivskuren i Jacksonville och en polis i Tampa ska ha fått en fyrverkeripjäs i huvudet.

Utan apostlar saknas missionellt perspektiv

Ledare Nya testamentet beskriver de femfaldiga tjänstegåvorna i Kristi kropp: apostlar, profeter,... lördag 4/7 00:00

Nytt franskt styre ska presenteras på onsdag

Frankrikes regering avgår, meddelar det franska presidentämbetet i ett uttalande. Ersättare till... fredag 3/7 18:00

Vi behöver inte springa tills vi spyr.

Ungkrönika Ungkrönika. Jag har ofta svårt att göra saker till hundra procent. När jag spelade innebandy aktivt hade jag en... lördag 4/7 00:00

Kan vi synda utan att förlora frälsningen?

Mot väggen Kan en pånyttfödd kristen synda utan att förlora frälsningen? /Linda