Nej, liksom han som har kallat er är helig ska också ni vara heliga i allt ni gör. Det står ju skrivet: Ni ska vara heliga, för jag är helig.
1 Petrusbrevet 1:15-16

Världen idag

Poliser i Miami ska ha bett tillsammans med demonstranter. (Bilden har inget samband med texten.) Foto: Wilfredo Lee/AP/TT

Floridapoliser knäböjde med demonstranter

I bjärt kontrast till våldet bland protestanterna runt om i USA, förenades poliser och demonstranter i bön i Miami under lördagen. Bilder visar hur flera poliser böjer knä tillsammans med demonstranterna.

Nyheter · Publicerad 17:01, 1 jun 2020

Tv-kanalen Fox 29 publicerar bilderna som visar hur demonstranter och lokala polischefer från Miami-Dade County knäböjer och ber tillsammans i stadsdelen Coral Gables. En av bilderna kommer från kriminalvårdens talesperson Juan Diasgranados som också uttalar sig skriftligt angående situationen.

”Som ledare för det här yrket, så måste vi [polischefer och kollektivet] alla göra bättre ifrån oss när det gäller att förbättra vår träning och våra protokoll så att våra ansträngningar för att bygga och upprätthålla samhällets förtroende inte förloras eller överskuggas”, skriver han enligt Fox 29.

I centrala Miami ska det dock senare ha varit kravaller med brand, uppger Fox News. I andra städer i Florida ska det också ha gått våldsamt till och flera poliser blivit skadade. Bland annat uppges en polis ha blivit knivskuren i Jacksonville och en polis i Tampa ska ha fått en fyrverkeripjäs i huvudet.

”Alla tiders sånger” från Nashville sänds på TBN Nordic

Tv. Nu sänds hela programserien ”Alla tiders sånger” på den kristna tv-kanalen TBN Nordic, i åtta... söndag 24/9 11:00

Många bär ansvar för Sveriges resa från Bullerby till barnsoldater

Ledare Våld, sprängningar, skjutningar och regelrätta avrättningar fortsätter att plåga Sverige. Det... fredag 22/9 00:10