Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Elida seglar till Israel 2020

Missionsbåten Elida kommer att resa till Israel igen nästa sommar under namnet Pilgrim 2020. Den här gången uppmuntrar man svenskar att hyra båtar och segla med från Cypern, tillsammans med israeler. – Det blir en eskadersegling med vänskap som signum, säger Stefan Abrahamsson.

Nyheter · Publicerad 16:50, 10 jul 2019

När Världen idag når Elidas skeppare Stefan Abrahamsson är han på väg från Almedalen. Nästa sommar vid den här tiden är det dags för seglatsen Pilgrim 2020.

– När vi seglade till Israel förra året kände vi att det bara var början på något. Vi har fått ett ganska brett kontaktnät i Israel efter förra resan och nu vill vi bygga vidare på det.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Politiska experiment – förödande för familjer

Ledare Vi vet att även om det finns en stabilitet och självläkningsprocess inbyggd i det ekologiska systemet så kan balansen rubbas. Ingreppen kan bli så...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....