Ni otrogna, vet ni inte att vänskap med världen är fiendskap mot Gud? Den som vill vara vän med världen blir fiende till Gud.
Jakobsbrevet 4:4

Världen idag

USA:s ex-president Donald Trump beklagar Rysslands invasion av Ukraina. Foto: John Raoux/AP/TT

Donald Trump: ”Putin har förändrats väldigt mycket”

USA:s tidigare president Donald Trump överraskades av Vladimir Putins invasion av Ukraina, säger han i en intervju med Washington Examiner. Trump säger att han var övertygad om att Putins hot endast var en förhandlingstaktik.

Nyheter · Publicerad 09:00, 17 mar 2022

– Jag är förvånad. Jag trodde att han förhandlade när han skickade styrkor till gränsen, säger Trump i en telefonintervju med tidningen sent på tisdagskvällen.

– Jag tänkte att det var ett tufft men smart sätt att förhandla på, fortsätter ex-presidenten.

Trump har kritiserats, framför allt av sina politiska motståndare, för att ha varit alltför mjuk i sin inställning till Putin.

– Jag tänkte att han som alla andra skulle få till en bra affär med USA, som ett handelsavtal, du vet, förklarar Trump.

– Och sedan gick han in, och jag tror att han har förändrats. Det är väldigt sorgligt för världen. Han har förändrats väldigt mycket, säger Trump.

USA behöver lyfta sig inför nytt presidentval

Ledare Så hänger då det offentliga USA återigen halvvägs ut över stupkanten efter politisk osämja. Och med... fredag 29/9 00:10

Dansk abortlag kan ändras – minskat skydd för ofödda

Danmark. I Danmark har ofödda barn ett lagstadgat skydd från och med graviditetsvecka tolv. Lagstiftningen... fredag 29/9 10:00

Skyttedals drogutspel blev hennes fall

Ledare Många höjer förstås på ögonbrynen över att en europaparlamentariker som Sara Skyttedal (KD) väljer... fredag 29/9 00:00