Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Donald Trump får besök av Jair Bolsonaros son

Eduardo Bolsonaro, son till Brasiliens president Jair Bolsonaro, reser till Washington för att tacka USA:s president Donald Trump för hans stöd under bränderna i Amazonas regnskog.

Nyheter · Publicerad 10:00, 31 aug 2019

Eduardo Bolsonaro reser tillsammans med utrikesminister Ernesto Araújo och de ska träffa Donald Trump i Vita huset, meddelar president Jair Bolsonaro, på Twitter.

”Brasilien och USA har aldrig varit så överensstämmande med varandra. Samordning med den amerikanska presidenten var väsentlig för att försvara Brasiliens självständighet under G7-mötet”, twittrar presidenten, som ofta kallas ”tropikernas Trump”.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...