Vår själ väntar på Herren, han är vår hjälp och vår sköld. I honom gläder sig vårt hjärta, vi förtröstar på hans heliga namn.
Psaltaren 33:20-21

Världen idag

Bieber: Borde väntat med sex till äktenskapet

Popstjärnan Justin Bieber önskar att han hade väntat med sex till äktenskapet. Det berättar han i en livesänd video på Facebook.

– Sex kan vara förvirrande när du är sexuellt aktiv med vem som helst, så är det. Jag skulle antagligen ha väntat tills jag gifte mig, säger han.

Nyheter · Publicerad 14:20, 9 jun 2020

Den kristne, kanadensiske sångaren Justin Bieber önskar att han hade väntat med sex till äktenskapet. Under coronapandemin har artisten och hans fru, fotomodellen Hailey Bieber, startat serien Ask Me Anything Live på Facebook, där de pratar om olika livsbeslut.

I en av dessa livesändningar fick Justin Bieber, från ett av sina fans, frågan om han skulle ändra på något ifall han kunde resa tillbaka i tiden.

– Jag ångrar ingenting eftersom jag tror att det gör dig till den du är. Du lär dig av saker, men om jag kunde gå tillbaka och inte skulle behöva möta en del av de smärtsamma saker som jag gått igenom, ja, jag skulle antagligen ha sparat mig själv för äktenskapet, svarade han.

Justin Bieber säger att han väljer att prata om detta för att han tror att det kan hjälpa andra.

– Sex kan vara förvirrande när du är sexuellt aktiv med vem som helst, så är det. Jag skulle antagligen ha väntat tills jag gifte mig.

I en intervju på Instagram Live nyligen, med pastorn Rich Wilkerson, gav Bieber råd om relationer, bland annat om sex före äktenskapet.

– Som vi vet kan sådana saker fördunkla ditt omdöme och ditt beslutsfattande så att du inte vet om den personen är rätt för dig eller inte, eftersom det blir en form av skygglapp, sade han.

Justin Bieber ska tidigare ha berättat för Vogue magazine att han varit beroende av sex. Men efter en retreat i New Jersey tillsammans med Hillsong-pastorn Carl Lentz överlät han sig på nytt till Jesus, med ett löfte om att även avstå från sex fram till äktenskapet. Det skriver Christian Post.

Under tiden återupptog han också relationen med sin blivande fru. De hade känt varandra länge och haft en relation av och till.

– Jag tror att sex kan orsaka mycket smärta. Ibland har människor sex för att de inte känner att de duger, på grund av att de saknar självkänsla, ska Bieber ha sagt till Vogue.

Jag skulle antagligen ha väntat tills jag gifte mig.

Många bär ansvar för Sveriges resa från Bullerby till barnsoldater

Ledare Våld, sprängningar, skjutningar och regelrätta avrättningar fortsätter att plåga Sverige. Det... fredag 22/9 00:10

Viktigt att hedra pionjärerna när frikyrkligheten firar 175 år

Ledare I dag firar Sveriges frikyrklighet 175 år. Åtminstone om man betraktar dopen vid Vallersvik som... torsdag 21/9 00:40