Sänd ditt bröd över vattnet för med tiden får du det tillbaka.
Predikaren 11:1

Världen idag

Berättade i tv 2009

Nyheter · Publicerad 06:00, 28 jan 2011

I oktober 2009 framträdde Karin i TV4:s Kvällsöppet och berättade om den våldtäkt och den misshandel som hon utsatts för.

På en direkt fråga lugnade rikspolischefen Bengt Svensson tv-tittarna genom att hänvisa till att en polisutredning pågick angående Karin.
– Jag pratade med åklagaren så sent som i dag, och det är inte avskrivet – det pågår fortfarande en utredning i det ärendet, sade Bengt Svensson i Kvällsöppet.
Nu har det gått ytterligare nästan ett och ett halvt år utan att något hänt. Programledaren Lennart Ekdal är inte imponerad.
– Ingenting har gjorts, och det är både oacceptabelt och uselt – oavsett vad det beror på, säger han till Världen idag.
Men han tycker inte att det behöver vara så märkligt att Thomas Bodström undvek att uttala sig till förmån för Karin i Kvällsöppets sändning.
– Man måste utgå från att Thomas Bodström har goda skäl för att välja denna strategi. Det verkar ju väldigt konstigt om han skulle välja en strategi som skulle strida mot klientens intressen.
Ruben Agnarsson
ruben.agnarsson@varldenidag.se

I Guds närhet skapas en innerlig längtan efter att bli mer lik Jesus Kristus.

Ledarkrönika I församlingsgemenskapen sker tillväxt och fruktbärande i våra liv. För att detta ska ske är... torsdag 28/1 00:30

Därför vaccinerar inte Israel de palestinska araberna

Israelkommentar Israels framgångsrika vaccinations­kampanj mot corona­viruset har fått stor uppmärksamhet världen... torsdag 28/1 00:20