Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

”Jag brinner för att hjälpa människor och vill fortsätta med det så länge jag orkar”, säger Stella Prosén tacksamt. Foto: Börje Norlén

Stella Prosén, 80 år

I år är det 50 år sedan Stella Prosén kom till Sverige. Under alla år har hon varit engagerad för att hjälpa andra och har förmedlat hjälp till tusentals människor.

Jubilar · Publicerad 00:00, 9 maj 2019

Stella Prosén är en intensiv och hängiven person med stor energi. Hennes hjärta är fyllt av kärlek till Jesus och till sina medmänniskor. Hon får tårar i ögonen när hon uttrycker sin tacksamhet över att ha fått gå Guds ärenden i hela sitt liv.

De första sex åren av livet tillbringade Stella i andra världskrigets skugga i Bulgarien. Hon berättar berörande om de enkla förhållanden som rådde under och närmast efter kriget.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Kyligt sinne viktigt i het klimatfråga

Ledare Klimatet framstår allt mer som det tjugoförsta århundradets ödesfråga. Medvetenheten om allvaret i situationen växer. I vårens EU-val ansåg väljarna...
E-tidning