HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

David Ekerbring är pastor och föreståndare i Norrköpingsförsamlingen Agape. I höstas blev han vald till styrelseordförande i Trosrörelsen. På lördag fyller han 40 år. Foto: Privat

David Ekerbring 40 år

Som pastor i församlingen Agape, Norrköping, ser David Ekerbring nya människor komma till kyrkan varje söndag. Han brinner för att utrusta troende att leva ut sina kristna liv i vardagen. – Svenskarna hungrar. Postmodernismen har nått botten och det finns en enorm okunnighet om kristen tro. Många är jättenyfikna, säger han.

Jubilar · Publicerad 12:00, 31 jan 2019

När David Ekerbring nu fyller 40 år kan han se tillbaka på sitt liv och säga att Gud har varit trofast.

I tonåren upplevde David flera livsavgörande ögonblick då han fick möta Gud bland ungdomarna i Nävekvarns frikyrkoförsamling och olika gästtalare profeterade in i hans liv.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...
E-tidning