Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Hope Church välkomnar med kärlek, kaffe och Jesus

En vänlig hälsning, en kopp kaffe och lite snack innan gudstjänsten. För församlingen Hope i Vetlanda har en tydlig vision om att göra kyrkan tillgänglig för den ovana besökaren.

Församlingsliv · Publicerad 08:00, 14 dec 2018

När det getts möjlighet att bekanta sig lite med varandra är det dags för pastorsparet Patrik och Kicki Olofsson att predika evangelium.

− När vi byggt gemenskap före gudstjänsten är axlarna redan sänkta när det är dags för predikan, säger Patrik om församlingen Hope Churchs önskan att människor ska förstå och uppleva att de är efterlängtade och välkomna i gemenskapen.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...