Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Tron drivkraft bakom aktiv entreprenör

Han har diplomatiska uppdrag på toppnivå och ger ut en tidning, med full hushållstäckning i fem kommuner, där evangeliet tar självklar plats i spalterna. För entreprenören Mikael Torstensson är engagemanget i olika branscher och världar ett naturligt sätt att leva ut sin kristna tro.

Feature · Publicerad 14:20, 9 dec 2018

Fräscha motor- och resereportage, kändisintervjuer och ledartexter där tron på Jesus och kristna värderingar skiner fram på ett självklart sätt. Vi talar om Vision Höglandet, gratistidningen som varje månad sprids till tiotusentals hushåll på småländska höglandet.

– Tidningen är den största i regionen, berättar tidningens grundare och ansvarige utgivare, Mikael Torstensson, när vi möter honom på redaktionen hemma i Sävsjö.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Ordkrig efter israeliska flygangrepp i Syrien

Missilangrepp Iran är redo att utplåna Israel, hävdar chefen för det iranska flygvapnet, sedan Israel angripit iranska mål i Syrien. – Vi slår till mot vem som än...

Det räcker inte med besvärjelser

Ledare Beklämmande röra Så här när dammet börjar lägga sig kan man fundera en del på förra veckans kaos i regeringsfrågan. Hur kunde S, MP, C och L ens komma på tanken att...