Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Nu flyttar familjen Holm till Thailand

När du läser detta har de redan gett sig i väg på sitt livs största missionsäventyr. De närmaste åren kommer familjen Holm från Söderköping att sprida evangelium i nordöstra Thailand och Laos. Världen idag träffade makarna Andreas och Linnéa Holm strax innan de lämnade Sverige tillsammans med sina barn.

Familjeliv · Publicerad 11:00, 25 aug 2019

Det är bråda dagar för makarna Andreas och Linnéa Holm samt deras fyra barn, Edwin, Junia, Timothy och Judith, när Världen idag hälsar på i deras stora villa i utkanten av Söderköping. Väskorna är packade, huset är uthyrt och flygbiljetterna är bokade.

Det är dags för familjen att ge sig i väg med destination Thailand.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...