Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Humor öppnar upp hjärtan

Sedan tonårstiden har de arbetat ihop med barnmöten. Genom åren har de hittat nycklar för att få människor att både skratta och bli berörda av ett budskap på samma gång.

Familjeliv · Publicerad 03:50, 29 dec 2018

Oskar Gerdin och Jonathan Karlsson är en del av det team som samarbetar med Jenny Kihlberg och Johanna Karlsson på familjegudstjänsterna och nyårsfesten på Kristet center Örebro. De var dock vänner långt innan de som 13-åringar började som söndagsskollärare.

Oskars pappa, Lennart, behövde medhjälpare i sin söndagsskolgrupp och på tonårsvis hakade Jonathan på när Oskar sade ja.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Har politikerna lärt sig läxan från förra valkampanjen?

Israelkommentar Man skulle kunna tro att med två val så tätt inpå varandra som april och september, borde resultaten bli ganska lika. Men det är verkligen inte...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...