Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Hjälper barn att få egen Jesusrelation

Alexandra och Emmanuel Hyllerud brinner för att berätta för barn om vem Jesus är. Det som började som en vision är nu ett företag med tre anställda. – Det är svårt att förstå vad frukten blivit av det här. Jag känner sådan tacksamhet och glädje, säger Alexandra Hyllerud.

Familjeliv · Publicerad 09:23, 28 jan 2019

I ett kontorshus i Floda, tre mil norr om Göteborg, huserar barnskivor.se. Här finns kontoret, men inspelningsstudio är utlokaliserat till Huskvarna, medan viss inspelning sker i Örebro, och den grafiska designen på ytterligare annan plats. Allt kretsar dock kring företagets mål och vision:

– Vi vill skapa redskap för barn att få en egen relation med Jesus, förklarar Emmanuel Hyllerud, som driver företaget tillsammans med sin fru, Alexandra.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...