Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Familjen som dukar för en person extra

När Tommy Hagsten blev frälst öppnade en kristen familj dörren och lät honom slå ner sina första rötter i tron där mitt i deras vardag. I dag lever han och hans fru Rebecka i samma vision – där det alltid finns plats för en till vid kvällsmaten.

Familjeliv · Publicerad 09:00, 16 jun 2019

När Världen idag hälsar på hemma hos familjen Hagsten i ett villaområde i Örebro är det lovdag i skolan och de tre barnen på åtta, sju och fem år hälsar oss glatt välkomna. Tommy och Rebecka Hagsten som i år varit gifta i tio år ser tillbaka och berättar om hur det var när Tommy kom till tro.

– När jag blev frälst kom jag från ett rätt så rörigt liv. Jag längtade efter struktur och ordning men hade aldrig upplevt det, säger Tommy.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....