Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Familjegudstjänsterna fyller kyrkan i nyår

Fest, humor, aktiviteter och inte minst ett viktigt budskap är innehållet när församlingen Kristet Center Örebro bjuder till familjegudstjänst. Kyrkan fylls då till brädden – så även på nyår.

Familjeliv · Publicerad 04:00, 29 dec 2018

På nyårsafton bjuder Kristet center Örebro in till nyårsfest för hela familjen. En tradition som pågått i många år, även om innehåll och upplägg varierar. Utöver själva festmötet erbjuds också nyårssupé, korvförsäljning och aktiviteter för alla åldrar, ända fram tills nyårsvakan börjar.

− Det är verkligen förberett för att man ska kunna stanna länge med sina barn, säger Jenny Kihlberg, som är en av de ansvariga för familjegudstjänsterna och nyårsfirandet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Stå upp mot terrorn – över hela linjen

Ledare Dådet i Christchurch Fredagens terrordåd i Nya Zeeland var en stor tragedi, då 50 människor mördades i två moskéer. Massmedier och beslutsfattare har reagerat på rimligt...