HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

Vi är människor skapade till Guds avbild med ett syfte att både arbeta och tillbe.

Arbetslivskrönika · Publicerad 00:00, 10 apr 2019

I slutet av mars deltog jag på en konferens anordnad av ICCC (Internationella kristna handelskammaren) i Stockholm. Det var en positiv upplevelse. Förvånansvärt många unga människor var med på konferensen. De står i början av yrkeslivet och vill ta sitt liv med Gud i vardagen på allvar.

Det var kul att träffa folk från hela landet och i olika branscher. Dessutom delades starka vittnesbörd och intressant undervisning, en form av vittnesbörd från arbetslivets vardag och en praktisk undervisning om Guds rike som sällan hörs i kyrkan på en söndagsgudstjänst.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Anställda hoppar av barnklinik som behandlar könsdysfori

Storbritannien. Fem anställda vid Britain’s National Health Service (NHS) har valt att lämna sina tjänster på en klinik som arbetar med barn som kan ha könsdysfori....

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...