Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Vi är människor skapade till Guds avbild med ett syfte att både arbeta och tillbe.

Arbetslivskrönika · Publicerad 00:00, 10 apr 2019

I slutet av mars deltog jag på en konferens anordnad av ICCC (Internationella kristna handelskammaren) i Stockholm. Det var en positiv upplevelse. Förvånansvärt många unga människor var med på konferensen. De står i början av yrkeslivet och vill ta sitt liv med Gud i vardagen på allvar.

Det var kul att träffa folk från hela landet och i olika branscher. Dessutom delades starka vittnesbörd och intressant undervisning, en form av vittnesbörd från arbetslivets vardag och en praktisk undervisning om Guds rike som sällan hörs i kyrkan på en söndagsgudstjänst.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Har politikerna lärt sig läxan från förra valkampanjen?

Israelkommentar Man skulle kunna tro att med två val så tätt inpå varandra som april och september, borde resultaten bli ganska lika. Men det är verkligen inte...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...