Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

”När vi väntar på Gud lägger han alla pusselbitar på plats”

I utbyte mot en Alphakurs lovade Annika Lööf följa med en vän på drejkurs. Och plötsligt bara visste hon att hon var född till just detta. I dag driver hon egen keramikverkstad och ser hur Gud trofast har lett hennes väg, ett steg i taget. – Jag vet forfarande inte helt vad mitt uppdrag är, men jag vet att jag ska vara här, att jag är på rätt plats, säger hon.

Arbetsliv · Publicerad 09:00, 11 sep 2019

Det vackra gröna landskapet har just överraskats av ett ösregn när jag kör den smala och slingrande landsvägen fram till Annika Lööfs hem i Högryd utanför Ulricehamn. En märkbar stillhet fyller atmosfären när jag kliver in på tomten och riktar stegen mot keramikverkstaden.

Ur ett öppet fönstret strömmar toner av musik.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...