Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Rena rama bibelfabriken

Flyktingarna påverkar det mesta i Libanon. Även sättet hur man tillverkar biblar. – Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle driva en bibelfabrik, säger Nadim Dergham.

Reportage · Publicerad 09:00, 8 nov 2018

Nadim Dergham älskar böcker. Det ser man på hur han plockar ut en helt ny bok från bokhyllan. Han stryker med fingrarna över omslaget och känner försiktigt på papperskvaliteten.

Sedan bläddrar han prövande. Kollar layouten med en expertmin. Bedömer om typsnittet fungerar.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Missionsrådet om kritiken: ”Vi är inte en kyrka”

Abortsyn. Trots både intern och extern kritik försvarar Svenska Missionsrådet den formulering i sin policy där man stöder att biståndsmedel går till abort.

Varför demonstrerar du inte nu, Ulvskog?

Ledare Nyligen beslutade EPP – partigruppen i Europaparlamentet där både de svenska Moderaterna och Kristdemokraterna ingår – att verka för ett omedelbart...

Expert om höstmörkret: "Ge dig själv en ljuspuls"

Hälsa. Ett bra sätt att mota höstdeppen är med ljus. Och det finns många knep för att fylla på kroppens ljusnivåer. Men den vackra sommaren som var, gör...