Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

I 20 år begränsades Sara Jonssons liv av såväl allvarliga fysiska sjukdomar som ångest och överkänslighet. Men efter förbön om Guds ingripande blev hon helad och fri. Foto: Eva Skog

"Nu kan jag drömma om framtiden igen"

Hon är 34 år och har varit sjuk i tjugo av dem. Ångest, ljudöverkänslighet och en kronisk tarmsjukdom som höll på att ta hennes liv är bara några av prövningarna hon mött. Men för snart tre år sedan började Gud göra under. – I dag har jag ett helt annat hopp om framtiden, säger Sara Jonsson.

Vittnesbörd · Publicerad 09:00, 6 jan 2018

Vi möts i folkvimlet på Uppsala centralstation. Hon är klädd i blå jacka och senapsgul sjal och hälsar varmt på mig innan hon visar mig vägen till ett kafé i en galleria i närheten.

– Hade det här varit för några år sedan hade jag vänt i dörren, berättar hon när vi hör sorlet från kafégästerna.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...