Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

I rätt stund grep Gud in i Pias liv

Två gyllene ögonblick står fram på ett speciellt sätt när Pia Klingberg ser tillbaka på sitt liv, och i rätt stund fick hon den vägledning hon behövde i en kritisk situation. Pias liv har inte alltid varit lätt – ändå utstrålar hon tacksamhet och livsglädje och ser ofta Guds omsorg i de små detaljerna.

Vittnesbörd · Publicerad 08:00, 25 aug 2019

Över en enkel fika berättar Pia Klingberg öppenhjärtigt och ärligt om de upplevelser som format hennes personlighet och livsinriktning. Varje nyans i hennes stundtals dramatiska berättelse speglas i hennes klarblåa ögon, som söker gensvar och bekräftelse för att det hon vill ha sagt verkligen uppfattas rätt.

– Tron på Gud har alltid funnits där som en trygghet i livet, konstaterar Pia inledningsvis.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Vilket EU-land ska bli först med att flytta sin ambassad?

Israelkommentar Hemkommen efter ännu en intressant resa till Jerusalem känner jag mig inspirerad att kommentera ambassadflyttningarna i Israel. I skrivande stund har...

Sötpotatis – en gröda med svensk potential

Visst älskar sötpotatisen värme, men kan Kanada så kan vi. Den svenska sötpotatisen har potential, enligt Sveriges lantbruksuniversitet.