Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Hon hade kundalini-resning: "Kraften var otäck"

Lillebil Bjurnemarks sökande tog henne till flera länder, gjorde att hon anammade många österländska läror och orsakade hyllmetrar med nyandlig litteratur. Ändå var det i Pingstkyrkan hemma i Malmö som hon skulle ta sitt första steg till verklig frihet.

Vittnesbörd · Publicerad 14:34, 29 maj 2017

Som liten flicka hade Lillebil Bjurnemark ofta otäcka mardrömmar och i femårsåldern började hon upptäcka att hon hade, vad hon trodde var, minnesbilder från tidigare liv.

– Andevärlden var tidigt väldigt verklig för mig, och på 70-talet kom jag in i det östliga. Jag utövade bland annat meditation och yoga, och tanken var att disciplinera kroppen och att visa guiderna och gudarna i det osynliga att man var villig att överlämna sig, berättar hon.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Republikansk reträtt oroar abortmotståndare

Politik. Ilska inom prolife-rörelsen USA:s president Donald Trump och det republikanska partiet har intensivt drivit frågan om att slopa federalt stöd till Planned parenthood som utför...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...