Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

En tidningsartikel blev början på ett helt nytt liv

Oro för framtiden, ångest och självförakt. Hedvig Carlsarv hade mått dåligt under flera år. Men en regnig sommardag i juni förra året ramlade hon över bilagan Hopp, som bokstavligen kom att förvandla hennes liv. – Nu är jag gladare än någonsin och vaknar lycklig varje dag, säger hon.

Vittnesbörd · Publicerad 18:12, 9 maj 2019

Hedvig Carlsarv, 25, välkomnar mig med ett stort leende och en öppen famn. Att möta en medarbetare på tidningen som bidrog till att hennes liv tog en annan – bättre – riktning, känns som att träffa en familjemedlem, säger hon.

För hennes liv är verkligen förvandlat. I dag mår hon bra, är bubblande glad och har drömmar för framtiden. Men för omkring ett år sedan flydde hon Stockholm – vilsen, trasig och utan mening med livet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...

Nytt projekt: Trampar på spannmål för ökad skörd

Forskare i Lund undersöker om spannmålsskörden kan bli större om grödorna trampas ner. På ett försöksfält utanför Lomma trampas sädesstråna...