Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

En tidningsartikel blev början på ett helt nytt liv

Oro för framtiden, ångest och självförakt. Hedvig Carlsarv hade mått dåligt under flera år. Men en regnig sommardag i juni förra året ramlade hon över bilagan Hopp, som bokstavligen kom att förvandla hennes liv. – Nu är jag gladare än någonsin och vaknar lycklig varje dag, säger hon.

Vittnesbörd · Publicerad 18:12, 9 maj 2019

Hedvig Carlsarv, 25, välkomnar mig med ett stort leende och en öppen famn. Att möta en medarbetare på tidningen som bidrog till att hennes liv tog en annan – bättre – riktning, känns som att träffa en familjemedlem, säger hon.

För hennes liv är verkligen förvandlat. I dag mår hon bra, är bubblande glad och har drömmar för framtiden. Men för omkring ett år sedan flydde hon Stockholm – vilsen, trasig och utan mening med livet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Vad är Palestina och vilka är palestinierna?

Israelkommentar Ofta talas det om ”palestinierna” som om de vore ursprungsbefolkningen i det som är dagens Israel. Men detta, som så mycket annat när det gäller...

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Samhälle. Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar...