Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Adam blev fri från missbruk och mörker

Adam Ankarstorms liv har varit fullt av dramatiska svängningar. Under tonårstiden och några år framåt levde han ett gränslöst liv. Han gillade grova och provocerande uttryck och många såg upp till honom. Samtidigt mådde han väldigt dåligt. I dag har livet tagit en ny och positiv vändning.

Vittnesbörd · Publicerad 16:34, 20 jul 2018

Adam Ankarstorm, som nyss fyllt 27, är en person som syns och tar plats. Han bekräftar själv detta intryck; i varje personlighetstest han gjort har han hamnat längst ut på den extroverta axeln. Detta avspeglas även i hans yttre. De uttänjda örsnibbarna och tatueringarna är det första man lägger märke till.

I Bro, norr om Stockholm, har Adam tillsammans med en kompis byggt upp företaget Kapellets barberare, en salong för klippning och skäggtrimning samt rakning med kniv. Företaget går jättebra: deras barbershop brukar vara fullbokad flera veckor i förväg.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Läkare på Irland spjärnar emot beslut om fri abort

Folkomröstning. Många läkare på Irland meddelar nu att de inte tänker utföra aborter och vissa vill inte ens hänvisa kvinnor till andra läkare som kan avbryta en...