Rättfärdighetens frukt ska vara frid, och rättfärdighetens verk vara ro och trygghet för evigt.
Jesaja 32:17

Världen idag

Lilian Magnusson har äntligen nått den efterlängtade 50-årsdagen Foto: Gabriel Granberg, Livets Ord

Världen idag gratulerar: Lilian Magnusson, 50 år

Lilian Magnusson är för de flesta känd som småbarnsmamman som blev elitlöpare när hon närmade sig 40 års ålder. Nyligen har hon fyllt 50 år och beskriver det som en efterlängtad ålder.

Vardag · Publicerad 12:00, 1 nov 2018

Allt började med att hon skulle gå ner 30 kilo efter sina graviditeter. Hon bestämde sig för att sluta klaga på att det inte fanns tillfällen att träna och köpte hem ett löpband. Då kunde hon träna samtidigt som hon var hemma med sina barn.

− Jag tyckte inte ens att det var roligt att springa till en början, det var bara nödvändigt för att jag skulle uppnå mina mål, berättar Lilian Magnusson.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

SKR uppvaktade Migrations- verket med 18 400 namn

Aktion. Lyfte fram konvertiternas situation På torsdagen möttes Sveriges kristna råd (SKR) och Migrationsverket för samtal om hantering av asylärenden som rör konvertiter. Samtidigt...

Vad kan förklara de ökade sexualbrotten?

Ledare Eskalerande statistik enligt Brå-rapport Så har då Sverige till slut fått en statsminister. Socialdemokrater och Miljöpartister kan nu regera vidare med Vänsterpartiets och nu även de två...