Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Lilian Magnusson har äntligen nått den efterlängtade 50-årsdagen Foto: Gabriel Granberg, Livets Ord

Världen idag gratulerar: Lilian Magnusson, 50 år

Lilian Magnusson är för de flesta känd som småbarnsmamman som blev elitlöpare när hon närmade sig 40 års ålder. Nyligen har hon fyllt 50 år och beskriver det som en efterlängtad ålder.

Vardag · Publicerad 12:00, 1 nov 2018

Allt började med att hon skulle gå ner 30 kilo efter sina graviditeter. Hon bestämde sig för att sluta klaga på att det inte fanns tillfällen att träna och köpte hem ett löpband. Då kunde hon träna samtidigt som hon var hemma med sina barn.

− Jag tyckte inte ens att det var roligt att springa till en början, det var bara nödvändigt för att jag skulle uppnå mina mål, berättar Lilian Magnusson.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Svenska kyrkan försvarar ny tolkning

Bibeltext. Berättelsen om David och Jonatan kan ha handlat om en parrelation. Det hävdar Cristina Grenholm, kyrkosekreterare vid kyrkokansliet och samordnare av...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...