Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

”Vi var unga och oerfarna – Gud använde oss ändå”

Hanna och Marcus Bloom brinner för att få människor att möta Jesus och börja leva i sin kallelse. De var båda mycket unga när de drabbades av kallelsen och springer med den än i dag.

Ung · Publicerad 09:00, 20 jan 2019

Marcus och Hanna Bloom bor i Sävsjö och i år firar de 17 år som gifta. För femton år sedan startade de missionsorganisationen Good News to All People (GNTAP) med huvudfokus på onådda områden där människor aldrig hört om Jesus.

Men när de inte är ute på missionsfältet reser de runt i Sverige för att själva ge vidare det som de själva fick uppleva i tidiga 20-årsåldern.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...