Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Ungdomar lärde sig dela evangeliet på 1,5 minut

I slutet av juni reste ett kompisgäng från Jönköping på sin första missionsresa. Albanien blev destinationen och resan fick utmana tonåringarna att ta steg i tro genom att predika, göra hembesök och leda gatumöten.

Ung · Publicerad 09:10, 1 sep 2019

Via Gå ut mission kan ungdomar i åldrarna 15–20 år testa på att vara Ung missionär i ett annat land för en vecka. Det var under tonårsbibelskolan på Flahult som kompisgänget från Jönköping fick höra talas om möjligheten att resa ut med ett Ung missionärs-team – något alla i gruppen tyckte lät väldigt spännande.

– När bibelskolan var över, var det som om man ville fortsätta. Vi alla kände en längtan av att leva ut vår tro mer, säger Linn Thörnberg, 16 år.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...