Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Hillsong Summer Camp tar sikte på att bli störst

Det började på en liten lägergård utanför Dalarna med ett femtiotal deltagare för sex år sedan. Förra veckan arrangerade Hillsong Sweden barn- och ungdomslägret Summer Camp utanför Mullsjö – med 1 500 deltagare. Visionen är att bli Skandinaviens största sommarläger.

Ung · Publicerad 11:00, 18 aug 2019

Precis som i fjol valde Hillsong att förlägga årets Summercamp på Nyhemsgården utanför Mullsjö.

– Tjejer och killar i dagens samhälle lever under ett stort tryck om att växa upp fort. Vi har sett att en plats som Summercamp hjälpt unga människor att komma ur trycket och hur fasader släppt. Vi har fått se dem vara med om gudsmöten, ha kul, växa i tro och prova på ledarskap, säger Hillsong Stockholms pastor Andreas Nielsen när han sammanfattar vad Gud har gjort under lägret.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...