Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

De vill engagera unga att bli världsförbättrare

Vad gör man om det brinner i hjärtat av samhällsengagemang, mission och goda värderingar och samtidigt vill smitta av sig på en ung generation? Jo, man startar en poddradio.

Ung · Publicerad 16:39, 28 nov 2018

Det var i alla fall vad Marthina Wargh och Anders Carlsson gjorde i höstas – Världsförbättrarpodden heter den och riktar sig främst till unga.

− Vi vill väcka engagemang hos unga, eller hos vem som helst egentligen. Alla som vill förändra världen och undrar hur det ska gå till och om man ens kan göra något, säger Marthina.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Svenska kyrkan försvarar ny tolkning

Bibeltext. Berättelsen om David och Jonatan kan ha handlat om en parrelation. Det hävdar Cristina Grenholm, kyrkosekreterare vid kyrkokansliet och samordnare av...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...