HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

De vill engagera unga att bli världsförbättrare

Vad gör man om det brinner i hjärtat av samhällsengagemang, mission och goda värderingar och samtidigt vill smitta av sig på en ung generation? Jo, man startar en poddradio.

Ung · Publicerad 16:39, 28 nov 2018

Det var i alla fall vad Marthina Wargh och Anders Carlsson gjorde i höstas – Världsförbättrarpodden heter den och riktar sig främst till unga.

− Vi vill väcka engagemang hos unga, eller hos vem som helst egentligen. Alla som vill förändra världen och undrar hur det ska gå till och om man ens kan göra något, säger Marthina.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...

Trollkonstnären Netanyahu

Det israeliska valet är över och resultatet blev som förväntat en seger för högersidan. Netanyahu lyckades till och med leda Likud till att bli det...