Låt dig inte besegras av det onda, utan besegra det onda med det goda.
Romarbrevet 12:21

Världen idag

Låt oss ta detta tillfälle i akt och träna på att leva i en nära relation med Jesus.

Samhällskrönika · Publicerad 00:00, 17 mar 2020

I dessa tider är det väldigt mycket som oroar. Rykten om krig, sjukdomar och börskrascher gör att fruktan vill gripa tag om våra hjärtan. Det som har skett den senaste veckan i spåren av det virus som härjar är mycket bekymmersamt på många sätt, och utan Gud finns det faktiskt all anledning att känna oro.

Fruktan baserar sig egentligen på en framtid utan Gud, en framtid utan hopp och trygghet. Nu är det inte på det sättet att vi är utan Gud i den här världen. Han har frälst oss, han bor i våra hjärtan och han har lovat att vara med oss alla dagar intill tidens ände.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Professor: ”Många patienter kommer att väljas bort”

Coronapandemin. Vården kan behöva välja bort patienter som har goda utsikter att klara sig. Det säger Lars Sandman,... fredag 3/4 15:16

Aftonbladetkrönikör: Jag knäppte mina händer

Coronapandemin. I tider av kris söker sig människor mot Gud. Britta Svensson, krönikör på Aftonbladet, berättar om... fredag 3/4 10:55

Mediaprofil misstror Skolverket

PJ Anders Linder, chefredaktör för samhällsmagasinet Axess, var en av dem som reagerade när... lördag 4/4 13:50