Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Yvonne möter dagligen andlig och social nöd

Till sin hjälp i det omfattande arbete som S:ta Clara bedriver har den nye direktorn ett stort team omkring sig. Några är anställda, de flesta är volontärer. En av de anställda är diakonen Yvonne Kerygman.

Reportage · Publicerad 09:00, 20 mar 2018

Varje dag, året runt och i alla väder, går ett team från S:ta Clara kyrka ner till det närbelägna Sergels torg. Med sig har de en stor vagn med kaffe, bullar och andra fikatillbehör. Men på vagnen finns också biblar och småskrifter, som delas ut till alla som vill ha.

Diakonen Yvonne Kerygman går med teamet så ofta hon har möjlighet.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Många spekulationer om Bibelns Antikrist

Ledare Ett politiskt system Bibeln talar om Antikrist, den store motståndaren till Kristus. Uppenbarelseboken ger antydningar om en världsstat som ska uppstå och som ska ledas...

Republikansk reträtt oroar abortmotståndare

Politik. USA:s president Donald Trump och det republikanska partiet har intensivt drivit frågan om att slopa federalt stöd till Planned parenthood som utför...