Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

”Vi behöver förstå hur vi är skapade”

När Monica Wigren pratar om hälsa och välmående dyker aldrig orden viktminskning eller diet upp. Ändå inspirerar hon många att hitta byggstenarna till ett bättre mående – och ser resultat.

Reportage · Publicerad 09:02, 8 feb 2019

Monica Wigren, med fem års studier inom kost och hälsa bakom sig, arbetar i dag med sin firma ”Bygg din hälsa – ett steg i taget”. Genom kurser, rådgivning, föreläsningar och inspiration hjälper hon människor att hitta fram till en hälsosammare livsstil och ett bättre mående.

Hon är själv född med en höftskada och har av egen erfarenhet sett hur rätt kost och rörelse påverkat hennes mående i positiv riktning.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...