Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Peo Thyrén gick från punkidol till kristen fyrabarnsfar

Noice-medlemmen Peo Tyrén är aktuell med en ny bok, där han berättar detaljerat om både turnélivet och sin frälsningsupplevelse. – Ytterst sett är berättelserna ett sätt för mig att kommunicera min tro på Jesus, säger han.

Reportage · Publicerad 08:00, 24 jan 2019

Peo Thyrén – eller Per-Olof Thyrén, som han egentligen heter – beskriver sig själv som en riktig musiknörd. Och musik är och har varit hans stora grej ända sedan han var liten.

Som för många andra kom de första influenserna genom vad de äldre syskonen lyssnade på. I Peos fall var den första musikaliska inspirationskällan storasysterns back med lp-skivor. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...

Tröttsam normbrytande propaganda i kulturen

Ledare Kanske var kulturens förfall det tydligaste tecknet på Romarrikets förestående undergång. När det som en gång varit en blomstrande antik kultur föll...