Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Paret Almkvist har skapat ”bibelskolornas Netflix”

På nystartade Bibelskola för alla prenumererar eleverna på online-undervisning månad för månad och kan titta på lektionerna när och hur ofta de själva vill. – Du kan exempelvis välja att studera några månader under sommaren. Målgruppen är alla som hungrar efter att lära känna Ordet, säger studierektor Anna-Karin Almkvist.

Reportage · Publicerad 08:00, 18 maj 2019

Anna-Karin Almkvist är gift med bibelläraren Sven Almkvist. Tillsammans har de startat Bibelskola för alla, som hittills har över 300 elever anmälda.

– Jag brukar kalla den för bibelskolornas Netflix. Vi har ingen uppstartskostnad eller bindningstid. Vår enda kursbok är Bibeln och vi har inga tentor eller prov, säger Sven. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Estoniadrabbade får inte rätt till skadestånd

En fransk domstol säger nej till skadeståndskraven på de företag som byggde och inspekterade olycksfärjan M/S Estonia, uppger AFP. 852 personer omkom...

Politiska experiment – förödande för familjer

Ledare Vi vet att även om det finns en stabilitet och självläkningsprocess inbyggd i det ekologiska systemet så kan balansen rubbas. Ingreppen kan bli så...