Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

Nye direktorn i S:ta Clara vill vara tillgänglig

Den 14 januari installerades Mats Nyholm som ny direktor för S:ta Clara kyrka i centrala Stockholm. Han känner stor glädje och inspiration inför uppgiften och vill utveckla arbetet såväl inåt som utåt.

Reportage · Publicerad 09:10, 20 mar 2018

Mats Nyholm betraktas av många som en relativt ung man. Men det beror som bekant på vilket perspektiv man har. Fakta är att han nyligen fyllt 40 och är en trebarnspappa som befinner sig mitt i livet.

Han prästvigdes redan 2001 och har därmed hunnit skaffa sig en viss erfarenhet i tjänsten. Sin första prästtjänst hade han i Växjö stift.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Många spekulationer om Bibelns Antikrist

Ledare Ett politiskt system Bibeln talar om Antikrist, den store motståndaren till Kristus. Uppenbarelseboken ger antydningar om en världsstat som ska uppstå och som ska ledas...

Republikansk reträtt oroar abortmotståndare

Politik. USA:s president Donald Trump och det republikanska partiet har intensivt drivit frågan om att slopa federalt stöd till Planned parenthood som utför...