Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Konsten att resa billigt

Chartersemester för under 3 000 kronor för en vecka? Ja, det är fullt möjligt, men då måste du vara flexibel och resa när inte så många andra vill resa. Är du bunden till skolornas lov kan du tyvärr glömma de billiga resorna.

Reportage · Publicerad 08:00, 20 aug 2019

Min fru och jag reser gärna, och reser hellre billigt och många gånger, än att spendera hela resebudgeten på en enda resa då man unnar sig ”extra allt”. När vi ser tillbaka på de resor vi gjort de senaste fem åren kan vi konstatera att vi betalt i genomsnitt under 3 000 kronor per person i veckan för resa och boende.

Vi har varit på Azorerna, Madeira, La Palma, Gran Canaria (många gånger), Fuerteventura, spanska Solkusten, Mallorca, Kroatien, Rhodos, Kreta, Turkiet, Jordanien och Israel.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Kyrkoledare till politiker: Sätt inget tak för invandringen

Migration. Presidiet för Sveriges kristna råd uppmanar i ett öppet brev riksdagens samtliga partiledare att värna människovärdet och inte inskränka asylrätten....

Skulle rapportera om islamiskt center – utsattes för stenkastning

Brott. Journalister från SVT Uppsala har utsatts för stenkastning. Det skedde när ett tv-team skulle filma en intervju med personer som vill bygga ett...

Svårare för Netanyahu att sitta kvar

Nyhetskommentar Nyhetskommentar. När de israeliska medborgarna gick till val till sin riksdag, knesset, för andra gången på fem månader uteblev även denna gång ett tydligt utslag. 

Svag fördel för Benny Gantz i rösträkningen

Israel. Valresultatet i Israel fortsätter att vara jämnt när rösträkningen i princip är klar. Benny Gantz parti, Blåvitt, har ett litet övertag, men det...