Överge inte visheten och den kommer att bevara dig. Älska den och den skall beskydda dig.
Ordspråksboken 4:6

Världen idag

Hon ärar skaparen med sin konst

Konstnären Sara Woodrow lever med en tydlig kallelse: att skapa. Då många drömmer om framgång och att etablera sig i konstvärlden är inte detta Saras drivkraft – allt hon gör vill hon göra till Guds ära. – Jag tror att vi är hans kropp här på jorden, oavsett vilket yrke vi har. Jag vill att folk ska kunna se honom i det jag skapar.

Reportage · Publicerad 16:27, 3 dec 2018

Sara Woodrow bor i ett hus på landet en bit utanför Uppsala tillsammans med sin man och sina tre söner. På gården finns även en liten stuga där hon har en ateljé.

Att skapa har alltid varit naturligt för Sara. Redan som barn fascinerades hon av människor som var duktiga på att teckna och hon började själv tidigt att rita och skissa.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Evangelisation – nej tack?

Ledare Forskningsinstitutet Barna Group har på uppdrag av Alpha USA gjort en undersökning av kristnas tankar kring evangelisation. Det mest omskakande...

Efter Strandhälls Orbán-attack – får brev från ungersk minister

Familjepolitik. Vi respekterar er politik – kan inte ni respektera vår? Det skriver Ungerns familjeminister till Sveriges socialförsäkringsminister Annika Strandhäll...