Var och en som tror att Jesus är Kristus är född av Gud. Och den som älskar Fadern älskar också den som är född av honom.
1 Johannesbrevet 5:1

Världen idag

Hon ärar skaparen med sin konst

Konstnären Sara Woodrow lever med en tydlig kallelse: att skapa. Då många drömmer om framgång och att etablera sig i konstvärlden är inte detta Saras drivkraft – allt hon gör vill hon göra till Guds ära. – Jag tror att vi är hans kropp här på jorden, oavsett vilket yrke vi har. Jag vill att folk ska kunna se honom i det jag skapar.

Reportage · Publicerad 16:27, 3 dec 2018

Sara Woodrow bor i ett hus på landet en bit utanför Uppsala tillsammans med sin man och sina tre söner. På gården finns även en liten stuga där hon har en ateljé.

Att skapa har alltid varit naturligt för Sara. Redan som barn fascinerades hon av människor som var duktiga på att teckna och hon började själv tidigt att rita och skissa.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Hizbollah försöker skapa ett nytt Gaza på Golan

Det israeliska försvaret (IDF) följer just nu noggrant med i vad som händer på den syriska delen av Golanhöjderna. Israelisk tv har rapporterat...

Israels största utmaning

Israelkommentar Israel är ett enormt mångfacetterat land. Man bör inte förvänta sig något annat av ett folk som har varit omkringspritt i världen under århundraden,...

Påsk i Jerusalem

Den judiska påsken började i fredags och pågår i en vecka. Många tar ut semester i mellandagarna, och nationalparker, muséer, stränder, nöjesparker...