HERRENS namn är ett starkt torn, den rättfärdige skyndar dit och får skydd.
Ordspråksboken 18:10

Världen idag

”Gud gör mirakler för att hans Ord ska nå de onådda”

Det började med en vision om att ge ryska judar evangelium. I dag producerar Mediaserve trycksaker på 48 olika språk som används i över 30 länder. – Att nå de onådda ligger på Guds hjärta, säger Anna-Karin Vaz Contreiras, en av två anställda i Sverige.

Reportage · Publicerad 05:10, 8 aug 2018

”Jag var häxdoktor. En dag kom Sabu, en kristen man, på besök och gav mig Porten till livet. Boken påverkade mig så starkt att jag bad Sabu att komma tillbaka. Jag samlade hela min familj och sa: ’Jag kände inte till den sanne Guden förut men efter att jag läst Porten till livet, lärde jag känna honom. Så från och med den här dagen lämnar jag all min häxkraft och jag och hela min familj vill följa Jesus Kristus.'”

E-post med berättelser som denna trillar ofta in till Mediaserve. De får ständigt respons på de biblar, Nya testamenten och annan kristen litteratur som de tryckt och förmedlat till olika platser i världen där väckelsen brinner starkt och man bara skriker efter material.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Dagen efter katastrofen – men före jublet

Ledare Under en vecka på året blir de vanliga samtidspolitiska diskussionerna jämförelsevis små. Frågor som annars utlöser stora och infekterade debatter...

Trollkonstnären Netanyahu

Det israeliska valet är över och resultatet blev som förväntat en seger för högersidan. Netanyahu lyckades till och med leda Likud till att bli det...