Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

”Gud gör mirakler för att hans Ord ska nå de onådda”

Det började med en vision om att ge ryska judar evangelium. I dag producerar Mediaserve trycksaker på 48 olika språk som används i över 30 länder. – Att nå de onådda ligger på Guds hjärta, säger Anna-Karin Vaz Contreiras, en av två anställda i Sverige.

Reportage · Publicerad 05:10, 8 aug 2018

”Jag var häxdoktor. En dag kom Sabu, en kristen man, på besök och gav mig Porten till livet. Boken påverkade mig så starkt att jag bad Sabu att komma tillbaka. Jag samlade hela min familj och sa: ’Jag kände inte till den sanne Guden förut men efter att jag läst Porten till livet, lärde jag känna honom. Så från och med den här dagen lämnar jag all min häxkraft och jag och hela min familj vill följa Jesus Kristus.'”

E-post med berättelser som denna trillar ofta in till Mediaserve. De får ständigt respons på de biblar, Nya testamenten och annan kristen litteratur som de tryckt och förmedlat till olika platser i världen där väckelsen brinner starkt och man bara skriker efter material.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Många spekulationer om Bibelns Antikrist

Ledare Ett politiskt system Bibeln talar om Antikrist, den store motståndaren till Kristus. Uppenbarelseboken ger antydningar om en världsstat som ska uppstå och som ska ledas...

Republikansk reträtt oroar abortmotståndare

Politik. USA:s president Donald Trump och det republikanska partiet har intensivt drivit frågan om att slopa federalt stöd till Planned parenthood som utför...