Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Full Gospels världsledare vittnade om livsförvandling

Den mexikanske affärsmannen Mario Garcia Olvera är internationell president för (FGBMFI) sedan ett år tillbaka. Han utstrålar pondus och självförtroende, men när han börjar tala handlar allt bara om Jesus. – Vi är mycket framgångsrika män på grund av att vi tror på honom, förklarar han för Världen idag.

Reportage · Publicerad 08:10, 29 maj 2019

Mario Garcia Olvera berättar för tidningen om organisationens enkla strategi för att nå andra affärsmän med det kristna budskapet.

– Därute finns många desperata människor. Vi bjuder dem på mat eller en kopp kaffe och berättar om vår relation med Herren, säger han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Valdeltagandet avgör inriktning

Israelkommentar Det är uppenbart att valdeltagandet avgör valen i demokratiska nationer, men i Israel är procentandelen som röstar särskilt avgörande. Detta beror på...

Sötpotatis – en gröda med svensk potential

Visst älskar sötpotatisen värme, men kan Kanada så kan vi. Den svenska sötpotatisen har potential, enligt Sveriges lantbruksuniversitet.