Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Fotograf Rebecka Mases tar med sig Gud i sitt drömyrke

Elegant och chict är två ledord som beskriver bröllopsfotografen Rebecka Mases företag Jortso Art & Lifestyle. Det som från början bara var ett sidoprojekt till studierna, firar i år femårsjubileum.

Reportage · Publicerad 07:41, 23 maj 2019

Jag träffar Rebecka Mases på ett kafé en solig dag i centrala Jönköping, där hon befinner sig över dagen. Hon berättar inlevelsefullt att det starka intresset för fotografering startade i unga år, och drömmen om att kunna jobba som fotograf hägrade tidigt.

Sedan dess har hon haft möjlighet att fördjupa sitt intresse för både foto och skapande. Under det senaste halvåret har hon valt att titulera sig bröllopsfotograf, vilket också innefattar fotografering av förlovningar.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...