Ingen är som du, Herre. Du är stor, och stort och mäktigt är ditt namn.
Jeremia 10:6

Världen idag

En pastor med idéer och drivkraft inom många områden

Kreativ. Det är själva grundtonen hos Niklas Hallman. Han brinner för ledarutveckling och barnens plats i kyrkan, för musik och trädgård. Och i somras såg vi honom i andakterna på SVT. Niklas har hela tiden nya idéer, och många av dem blir verklighet.

Reportage · Publicerad 09:00, 15 nov 2018

Niklas Hallman har efter tio år som pastor i Gränna pingst börjat som pastor med ansvar för barnverksamheten i Pingst Jönköping.

– Det är en viktig uppgift att få vara med och multiplicera och utveckla ledare. Jag vill ge en modell för andra att växa i, säger han.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Svenska kyrkan försvarar ny tolkning

Bibeltext. Berättelsen om David och Jonatan kan ha handlat om en parrelation. Det hävdar Cristina Grenholm, kyrkosekreterare vid kyrkokansliet och samordnare av...

Hur kan vi se på när antisemitismen tilltar?

Ledare Judar i Europa Hela 90 procent av judarna i Europa anser att antisemitismen har tilltagit de senaste fem åren. De alarmerande siffrorna presenteras i en ny studie...