Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

De kastade flaskan och fick en ny glädje i den helige Ande

Övernaturligt lösta från mångårigt missbruk, lever Kari och Lili-Ann Karppinen i dag med den helige Ande som sin allra bästa vän. – Den helige Ande är en färskvara som man måste fylla på varje dag, säger paret och vittnar om ett spännande och rikt vardagsliv.

Reportage · Publicerad 07:46, 5 jun 2019

Lili-Ann och Kari Karppinen är båda levande bevis på hur Gud mirakulöst kan förändra livet på personer som annars skulle gått en säker död till mötes på grund av missbruk. 

– Fram till 1986 levde vi båda i ett tungt missbruk av droger, tabletter och alkohol. Vi var 28 och 36 år gamla och båda hemlösa när vändningen kom, berättar Lili-Ann Karppinen. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Valdeltagandet avgör inriktning

Israelkommentar Det är uppenbart att valdeltagandet avgör valen i demokratiska nationer, men i Israel är procentandelen som röstar särskilt avgörande. Detta beror på...

Sötpotatis – en gröda med svensk potential

Visst älskar sötpotatisen värme, men kan Kanada så kan vi. Den svenska sötpotatisen har potential, enligt Sveriges lantbruksuniversitet.