Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Tommy Dahlman Foto: A.C.F – Stockholm

Tommy Dahlman på nytt dömd för rattfylleri

Tommy Dahlman, ett välkänt ansikte inom delar av kristenheten för sitt arbete på kristna Kanal 10, har dömts till böter för rattfylleri och grov olovlig körning. Han fastnade i en poliskontroll i våras och nu är hans framtid på tv-kanalen osäker.

Premium · Publicerad 15:54, 10 jul 2019

Detta är andra gången som Tommy Dahlman döms, 2016 åkte han fast för grovt rattfylleri. Hans körkort är indraget, men i maj i år fastnade han igen i en kontroll och hade vid det aktuella tillfället en alkoholhalt i kroppen som klart översteg gränsen för grovt rattfylleri, enligt Dagen.

I polisförhör ska Dahlman ha förklarat hur mycket han druckit och också medgett att han kände sig berusad när han körde bilen. Domen blev denna gång böter för grovt rattfylleri och grov olovlig körning.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...
E-tidning