Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Tanzanier bad för Göteborgsöarna

I söndags fick öarna i Göteborgs södra skärgård förbön. Det var ett av förebedjarteamen från Tanzania som avslutade sitt Sverigebesök på en segelbåt.

Premium · Publicerad 11:00, 6 sep 2019

Förebedjarna från Tanzania, som Världen idag tidigare skrivit om, har i åtta grupper med fyra personer i varje rest runt och besökt sammanlagt 32 platser i Sverige. De anlände i mitten av augusti, och i tisdags reste de hemåt.

Ett av teamen fick uppleva en eftermiddag på en tvåmastad större segelbåt med hemmahamn på Donsö. Turen utgick från Vrångö och gick förbi Styrsö och flera mindre öar mot Asperö, där det blev en stunds paus innan återfärden.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Trump väntas prioritera religionsfrihet framför klimatmöte

FN. Om klimatmålen i Parisavtalet ska nås måste mer göras – och fortare. Nu samlar FN:s generalsekreterare till ett peppande toppmöte där nio så kallade...

Likt Daniel bör vi vägra kompromissa

Ledare En högintressant och högaktuell bok i Bibeln är Daniel. Profeten Daniel var verksam under perioden 605–539 f Kr. Han är ett stort föredöme för oss...
E-tidning