Herren ska bevara dig från allt ont, han ska bevara din själ. Herren ska bevara din utgång och din ingång, från nu och till evig tid.
Psaltaren 121:7-8

Världen idag

Lovsångsledaren Sean Feucht bjuder in till en nationell bönedag den 11 september på National Mall in Washington. Bilden är från bönedagen där i oktober förra året. Foto: Jose Luis Magana/AP/TT

Nationell bönedag på årsdagen av dådet

På 20-årsdagen av 11 september-attacken bjuder lovsångsledaren Sean Feucht in till en bönedag för USA i Washington DC. Han sökte egentligen tillstånd för att hålla dagen i oktober, men då denna helg var den enda lediga såg Feucht det som att detta var Guds egen timing.

Premium · Publicerad 10:00, 11 sep 2021

Den 11 september äger en nationell bönedag för USA rum på National mall i Washington DC. Den hålls under ledning av lovsångsledaren för Let Us Worship, Sean Feucht, rapporterar CBN News.

Från början var det tänkt att dagen skulle hållas i oktober, men när han ringde för att söka tillstånd visade det sig att helgen den 11–12 september var den enda som var ledig i parken. Då såg Feucht det som att det måste vara Guds plan att man skulle samlas och be på 20-årsdagen av terrorattacken mot World Trade Center och försvarshögkvarteret Pentagon.

Redan prenumerant? Logga in för att läsa hela artikeln.
En månad gratis!
Läs allt du vill med Världen idag DIGITAL
Du får tillgång till:
✓  Samtliga artiklar på varldenidag.se
✓  E-tidningen fem dagar i veckan
✓  Digitala korsord

Migrationsfrågor kräver klokskap snarare än känsloreaktioner

Ledare All politik och myndighetsutövning innebär att försöka finna rätt balans mellan flera olika... lördag 30/9 00:10

USA behöver lyfta sig inför nytt presidentval

Ledare Så hänger då det offentliga USA återigen halvvägs ut över stupkanten efter politisk osämja. Och med... fredag 29/9 00:10
E-tidning
Senaste avsnitten:
Följ Världen idag i sociala medier