Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Ljungby gör plats för Oas-konferensen

När Oasrörelsen i år för första gången förlägger sin konferens till småländska Ljungby finns ett rikt program att ta del av för såväl ung som gammal.

Premium · Publicerad 16:00, 22 jul 2019

Normalt sett spelas det ishockey i Ljungby arena, men i sommar blir hockeyarenan värdplats för den karismatiska förnyelserörelsens inom Svenska kyrkan sommarkonferens: SommarOas. Resan mot just Ljungby började för snart ett år sedan när förra årets konferens skulle avslutas i Varberg.

– De sade att de inte visste var mötet skulle vara nästa år och då tändes det som en eld i mitt hjärta. Det var Herren som lade det på mitt hjärta och jag framförde det till de andra i Oas. På den vägen är det, berättar Lena Jeppsson Råsbrant, som är med i den lokala ledningsgruppen för sommarens konferens.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Rätt ska vara rätt om mänskliga rättigheter

Ledare Det talas mycket om mänskliga rättigheter i dag. Det är bra. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna har precis firat 70 år, och de 30 punkter...
E-tidning