Låt dig inte besegras av det onda, utan besegra det onda med det goda.
Romarbrevet 12:21

Världen idag

Gott om kristna inslag under Bokmässan

Bland myllret på Bokmässan i Göteborg var flera kristna aktörer på plats med montrar. – Vi får mycket bra respons och många intressanta möten, sade Inese P Johansson på BV-förlag.

Premium · Publicerad 13:46, 30 sep 2019

Tillsammans med sin kollega Henny Johansson höll hon ett föredrag om barns relation till Bibeln utifrån förlagets bok Glädjehopp. De talade om varför barn behöver Bibelns berättelser.

– Det ena är berättelsen som form, att den formar och tilltalar oss. Den skapar igenkänning och man kan identifiera sig. Men sedan tror vi också att Bibeln är sann och att det är Guds ord. Då kommer det andliga perspektivet också in, att det kan ge oss en djupare mening med livet, sade Henny Johansson.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Bibliska värden återvänder i coronas spår

Ledare Många länder har de senaste veckorna infört drastiska begränsningar av medborgarnas rörelsefrihet.... onsdag 1/4 00:00

Läkare manade till abort på barn med Downs syndrom

Ofödda. När gravida Marita Wixenius skulle tala med en läkare om att barnet hon bar hade Downs syndrom... tisdag 31/3 12:08
E-tidning