Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Välkomnar till möten med Jesus i Ladan

Midsommarhelgen 1887 hölls den första Torpkonferensen. Redan från starten samlade den tusentals besökare. Nu är tideräkningen framme vid sommaren 2019, och temat för den 133:e konferensen är ”Helande och hopp”.

Nyheter · Publicerad 20:00, 17 jun 2019

–  På exakt samma plats i 133 år, det är svårslaget, säger projektledaren Christer Aadland, som ser fram emot årets stora händelse.

Helande och hopp är teman som kommer att genomsyra allt som händer under veckan. Förhoppningen är att människor ska ledas till personliga erfarenheter av helande, på många olika områden i livet, och få hopp för framtiden. 

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Efterlysning: Fler trovärdiga ledare

Ledare Allt står och faller med ledarskap. Otaliga är de tragiska berättelser om framgångsrika företag som på grund av inkompetent ledarskap och...

Hot mot biografer inför abortfilm

Minst två biografer i Kanada har utsatts för hot i samband med planerade visningar av filmen Unplanned, om pro life-aktivisten Abby Johnsons liv....