Om än min kropp och min själ tynar bort, så är Gud mitt hjärtas klippa och min del för evigt.
Psaltaren 73:26

Världen idag

Tjustkonferensen rustade troende för samtal om Gud

Den gångna helgen hölls Tjustkonferensen i Mariebergskyrkan, Västervik, för andra året i rad. Hans Weichbrodt från Oasrörelsen och Mats Selander från Apologia stod för undervisningen. – Tjustbygden var ett väckelsecentrum på 1800-talet. Sedan har vi haft en kraftig svacka och det vill vi ändra på, säger initiativtagaren Gunnar Lindén.

Nyheter · Publicerad 08:00, 10 mar 2019

Tjustkonferensen är ett samarbete mellan Hagakyrkan i Gamleby, Pings­tkyrkan i Västervik, Fila­delfia­församlingen i Överum och Marie­borgs­kyrkan i Västervik.

Gunnar Lindén är medlem i Marie­borgs­kyrkan. Han tyckte att det behövdes en konferens även på ostsidan av Småland.

För att ta del av allt innehåll på hemsidan behöver du ha en prenumeration på Världen idag.

Ingen prenumeration?

Prova Världen idag gratis i en månad

Har du inget lösenord?

För att du som prenumerant ska kunna logga in på vår hemsida behöver du först välja ett eget lösenord. Detta gör man i vår digitala kundtjänst. Tveka inte att kontakta kundtjänst om du har några frågor.

Israeliska araber kan överge sin allians med vänsterkanten

Sedan staten Israels tillblivelse har de israeliska araberna identifierat sig med den politiska vänstern, för det mesta i egna arabiska partier, men...

Ännu ett förlorat tillfälle

I dag hålls en konferens i Bahrain, där de ekonomiska aspekterna av president Trumps fredsplan för Mellanöstern ska diskuteras. Trumps svärson, Jared...